Cadeau idee voor de december maanden

Het project ‘Duik de Noordzee schoon’ is inmiddels 2 seizoenen in volle gang. Er zijn honderden kilo’s vistuig geborgen en we hebben de actie uitgebreid naar het beschermen en onderzoeken van wrakken. Veel particulieren, marien biologen, duikers en Noordzee-organisaties dragen hier inmiddels hun steentje aan bij. De Noordzee is ‘hot’. Dat is een ding dat zeker is. Het aantal publicaties over het project en de Noordzee neemt sterk toe. De wrakken in de Noordzee krijgen steeds meer de waardering die ze verdienen. Om deze aandacht extra te bekrachtigen hebben wij in januari 2010 besloten een compleet boek uit te geven over (de functie van) wrakken in de Noordzee. Het is geen gedetailleerd wetenschappelijk feitenboek met een complete opsomming van de wrakken. Wij hebben gekozen voor een boek vol inspiratie en schoonheid met zeer hoge kwaliteit foto’s en levendige tekst over de wrakken in de Noordzee vanuit een ervaringsgericht perspectief. Iedereen die een bijdrage levert aan het boek duikt in de Noordzee of heeft in het verleden in de Noordzee gedoken. Het boek is gefinancierd dankzij de AD Paul Fentener van Vlissingen Natuurprijs.

Het boek ‘Noordzeewrakken – schatkamers van de Noordzee’ kwam op 1 december 2010 uit en bestaat uit 160 foto’s van Cor Kuyvenhoven en Peter Verhoog samen met de mooie waargebeurde verhalen van Annet van Aarsen en Ben Stiefelhagen. In het boek zit tevens de DVD van Klaudie Bartelink (NL en EN) ‘Noordzeewrakken – oases onder druk’, die op zondag 20 november 2010 bij het North Sea Film Festival in première is gegaan.

De opbrengst van de boeken komt uiteraard geheel ten goede aan het project!

Het boek is via deze website te bestellen via PayPal of bankoverschrijving. Alle betalingen komen terecht op rekening 6497827 van Vereniging Kust & Zee. Zij hebben ons project op 1 januari 2010 geadopteerd en dragen het Keurmerk Goede Doelen, zo bent u verzekerd van een goede controle dat iedere bijdrage wordt besteed aan dit project. Het is daarnaast ook mogelijk om een tegoedbon voor het boek met DVD te bestellen, voor meer informatie hierover stuur even een E-mail.


Prijs

Afhalen

€29,95

Opsturen binnen Nederland (+ € 4,95)

€34,90

Opsturen naar België (+ € 13,00)

€42,95

Het bestelde aantal boeken worden na betaling verstuurd of kunnen worden afgehaald op een nader te specificeren locatie in Nederland. Hierover wordt contact met u opgenomen nadat de transactie is voltooid.


Paypal

Leveringsopties

Standaard PayPal-logo

Bank overschrijving

Bank overschrijvingen kunnen worden gedaan naar rekening 6497827 ten name van Vereniging Kust & Zee onder vermelding van uw volledige naam en E-mail adres.

Verkooppunten

Voor als u het boek even rustig wilt inzien alvorens u tot kopen overgaat is deze uiteraard ook verkrijgbaar in diverse duikwinkels en de betere boekhandel. Kijk hieronder voor een overzicht gesorteerd op plaatsnaam.

Winkel Plaats

Boekhandel HVC

Alkmaar

De Tuimelaar

Groningen

Dive Post

Katwijk

Moby Dick

Nieuwegein

Lucas Diving

Nijverdal

Witte Boulevard

Renesse

Moby Dick

Rotterdam

4 Divers

Veenendaal

Scuba Academie

Vinkeveen

Dive Post

Zoetermeer

Related Links

  • https://www.duikdenoordzeeschoon.nl/index.php/2010/cadeau-idee-voor-de-decembermaand/
2018-10-18T10:41:13+00:0030 oktober 2010|