DDNZS buitenwater nettraining op 24 september

Voor duikers die ervaring hebben in het wrakduiken op de Noordzee en graag willen mee helpen in ons project organiseren we op zaterdag 24 september a.s. weer de buitenwater nettraining. Hiervoor zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Aan het begin van deze dag wordt tevens een lezing gegeven over Duik de Noordzee Schoon. De dag heeft als doel het goed kunnen werken in teamverband; probeer hier dus ook zelf een actieve bijdrage aan te leveren.

De training start om 10:00 uur, je wordt verwacht in het Beach Center te Oostvoorne waar koffie/thee met iets lekkers klaar staat. Hierna volgt een uitgebreide briefing. Na de briefing en lezing kan je je omkleden en gaan we als team de benodigde materialen naar de steiger brengen en klaar zetten in het water. We gaan de nettraining oefenen met je normale masker, een geblindeerd masker en uiteindelijk ook zonder. We gaan onszelf niet alleen los proberen te knopen maar gaan jullie ook leren omgaan met de speciale messen, lijnensnijders en zaagjes. Verder leren we je ook veilig werken met de hefballon en opbergzak. We gaan er alles aan doen de situatie zo realistisch mogelijk te maken!

In de middag kunnen jullie zelf gaan oefenen op de diepe reddingen. Natuurlijk krijgen jullie hier extra uitleg over tijdens de briefing.

LET OP: zorg dat je met volle fles (bij voorkeur nitrox) tijdig klaar staat, we hebben een strakke planning!

De prijs is 25,- euro excl. lunch, hiervoor kan je terecht bij het Beach Center of zelf voor zorg voor dragen.

De routebeschrijving naar het Beach Center vind je op hun website. Geef je nu op via E-mail.

Related Links

2011-09-14T20:14:03+00:00september 14th, 2011|