DDNZS introductie & veiligheidstrainingen

Er zijn dit jaar weer een fors aantal aanmeldingen binnen gekomen van duikers die graag willen meehelpen met ons project en hier zijn we erg blij mee. Zoals we iedereen laten weten bij aanmelding stellen we niet alleen hoge eisen aan duikniveau maar ook aan duik- & maritime veiligheid in het algemeen.

Maritieme training
Een voorbeeld hiervan zijn de veiligheidsprocedures op een schip en in het water. Wat te doen in een noodsituatie, welke veiligheidsmiddelen zijn er beschikbaar en vooral hoe werken ze eigenlijk? In samenwerking met Get Wet Maritiem verzorgen we een tweetal maritieme trainingen: de Noordzee training en de indoor training. De dagen waarop we nog dit jaar deze trainingen verzorgen voor DDNZS vrijwilligers zijn op 20 oktober (Noordzee training) en 3 november (indoor training). Deze dagen zijn bedoeld voor zowel nieuwe als actieve vrijwilligers, voor deze laatste groep bieden zelfs een korting aan van 50%! Alle informatie is te vinden op de website en aanmelden kan via E-mail.

Introductie & nettentraining
Team Duik de Noordzee Schoon geeft in de vorm van een teambuildingsdag zelf een buitenwater nettentraining specifiek gericht op vrijwilligers die meehelpen binnen ons project. De training zal plaats  vinden in Oostvoorne en tijdens deze training komen alle standaard procedures van het Noordzee duiken en netten snijden aan bod. Hierbij lopen veiligheid en teamwork als een rode draad door de training heen. De dag waarop we nog dit jaar deze training verzorgen voor DDNZS vrijwilligers is op 14 oktober en de kosten zijn € 30,- per persoon. Aanmelden kan via E-mail.

2012-09-26T14:46:00+00:00september 26th, 2012|