DDNZS teambuildingsdag / maritieme trainingen

Daarom hebben we de volgende dagen ingepland:

Op zondag 14 oktober 2012 is er een weer een DDNZS buitenwater nettraining / Noordzee-wrakduikspecialty in Oostvoorne. Deze dag is een orientatie/kennismakingsdag voor DDNZS vrijwilligers waar alles aspecten van het DDNZS schoonmaakduiken aan bod komen. Tijdens deze dag staat werken als een team centraal. De kosten voor deze halve dag zijn EUR 35,-

Op zaterdag 20 oktober 2012 zal er weer een een maritieme (Noordzee) veiligheids training gegeven worden vanuit Scheveningen waar de meest risicovolle situaties op zee behandeld gaan worden. Hiervoor zijn een beperkt aantal plekken gereserveerd voor DDNZS vrijwilligers.

Op zaterdag 3 november 2012 zal er ook weer een een maritieme (indoor) veiligheids training gegeven worden op de Maasvlakte waar dezelfde aspecten aan bod komen maar dan in gesimuleerde omgeving. Ook hiervoor zijn een beperkt aantal plekken gereserveerd voor DDNZS vrijwilligers.

Om aan deze twee trainingsdagen mee te doen moet je bij ons bekend zijn als DDNZS vrijwilliger en bij voorkeur al meegedaan hebben met de buitenwater nettraining in Oostvoorne. We organiseren deze dag in samenwerking met Get Wet Maritiem en we hebben de eigen bijdrage hierdoor kunnen beperken tot EUR 35,- voor een hele dag training. Voor alle informatie over deze geweldige trainingsdagen zie de website van Get Wet Maritiem.

Heb je zin om mee te doen aan een van deze dagen? Twijfel dan niet te lang en reageer vlug via E-mail, de plaatsen zijn zoals gezegd beperkt!

We zien jullie graag op (een van) deze dag(en).

2012-06-11T15:18:00+00:00juni 11th, 2012|