World Oceans Day

Stichting Duik de Noordzee schoon heeft op 8 juni met een stand gestaan op World Ocean Day in de Lourdeskerk te Scheveningen.
Deze dag draaide om het feit dat het met de zee niet goed gaat. De zeeën en oceanen worden door de mensen steeds meer vervuild.
O.a. Duik de Noordzee schoon, Stichting Sea First, Greenpeace, Sea Shepherd en vele andere milieu organisaties hebben laten zien dat wij allen een steentje kunnen bijdragen door bijvoorbeeld netten, vislijnen maar ook plastic en ander afval uit de zee te halen.
Onze stand had veel belangstelling. En met name van een jongen van ca. 4 jaar. Hij was niet weg te krijgen bij de mooie films die wij draaiden. Verder kregen wij van belangstellenden o.a. opmerkingen als: “Goh wat knap van jullie”, “Dat zou ik nou ook graag willen. Wat moet ik daarvoor kunnen”, “Wat goed dat jullie je daar mee bezig houden”, enz.
Het was een leuke en geslaagde dag waar wij Duik de Noordzee schoon bij nog meer organisaties en passanten onder de aandacht hebben gebracht.
2018-08-08T11:16:11+00:00juni 9th, 2014|