Een grote groep vrijwilligers en experts staat het bestuur en founder Ben Stiefelhagen bij. Binnen de stichting zijn onderwaterfilmers, fotografen, biologen, archeologen en andere zeer ervaren wrakduikers actief.

Klaudie Bartelink

Fondsenwerver & communicatie Klaudie Bartelink

Klaudie houdt van avontuur, natuur en in het bijzonder van de zee. Ze ontwikkelt initiatieven om de onder water natuur onder de aandacht te brengen. Ze is medeoprichter van Stichting Duik de Noordzee Schoon en Onderwaterbeelden.nl. Haar goede doelenprojecten hebben een educatief, praktisch en visueel karakter. Voor deze projecten filmt ze, produceert ze documentaires, videoclips en boeken. Alles om de onzichtbare onder water natuur aan een breed publiek zichtbaar te maken. Klaudie is in het bezit van het beroepsduikcertificaat en mag daarmee in opdracht filmen. Opdrachtgevers: alle Nederlandse omroepen, SEA LIFE Scheveningen, Diergaarde Blijdorp, Vroege Vogels TV, Greenpeace, WNF, Stichting De Noordzee, EMS films, Windmill Film, Wereld Natuur Fonds, Kunst & Wunderkammer en Stichting Natuurbeelden.

Ben Stiefelhagen

Voorzitter & expeditieleider Ben Stiefelhagen

Ben is initiatiefnemer van de stichting, voorzitter en expeditieleider. Hij heeft 35 jaar ervaring met het organiseren van wrakduikexcursies in de Noordzee en tal van duikreizen naar verre landen en bijzondere plaatsen. Hij heeft meer dan 5000 duiken gemaakt, is instructeur trainer bij de NOB en beroepsduiker. Met zijn bedrijf Get Wet maritiem, geeft hij onder andere veiligheidstrainingen aan sportduikers en zeilers uit Nederland en andere landen. Hij vind het geweldig als je van je hobby je beroep kan maken en daarbij iets goeds kan doen voor de natuur. Zijn motto is: “De Noordzee beter achterlaten dan ik deze heb aangetroffen”.

Secretaris Corrie Romijn

Corrie is binnen het bestuur verantwoordelijk voor de secretariële gang van zaken. Zij is NOB en PADI duikinstructeur en heeft vele jaren gedoken als vrijwilliger op de Noordzee met Stichting Duik De Noordzee Schoon.

 

Penningmeester Michiel Bronkhuijzen

Michiel was een fanatiek Noordzeeduiker die als het maar even kon op de Noordzee te vinden was, als de golven het toe laten. Michiel was in zijn werkzame leven financial controller en weet het verschil tussen debit en credit.

Robertino Mulder

Opleidings- & wetenschapscoördinator archeologie Robertino Mulder

Robertino is binnen het bestuur verantwoordelijk voor opleiding van vrijwilligers en het veiligheidsbeleid van de stichting. Hij is NOB duikinstructeur en sinds het prille begin bij Stichting Duik De Noordzee Scho

on betrokken. Hij duikt sinds 1995, heeft 2500+ duiken gemaakt waarvan vele honderden op de Noordzee. Robertino coördineert als amateurarcheoloog de archeologische activiteiten van de stichting. Vanuit zijn beroep als applicatiebeheerder heeft hij veel kennis van computertechniek. Daarom onderhoudt Robertino onder andere onze website en zorgt hij dat andere IT zaken vloeiend functioneren.