Een grote groep vrijwilligers en experts staat het bestuur en founder Ben Stiefelhagen bij. Binnen de stichting zijn onderwaterfilmers, fotografen, biologen, archeologen en andere zeer ervaren wrakduikers actief.

Ben Stiefelhagen

Voorzitter & expeditieleider Ben Stiefelhagen

Ben is initiatiefnemer van de stichting, voorzitter en expeditieleider. Hij heeft 35 jaar ervaring met het organiseren van wrakduikexcursies in de Noordzee en tal van duikreizen naar verre landen en bijzondere plaatsen. Hij heeft meer dan 5000 duiken gemaakt, is instructeur trainer bij de NOB en beroepsduiker. Met zijn bedrijf Get Wet maritiem, geeft hij onder andere veiligheidstrainingen aan sportduikers en zeilers uit Nederland en andere landen. Hij vind het geweldig als je van je hobby je beroep kan maken en daarbij iets goeds kan doen voor de natuur. Zijn motto is: “De Noordzee beter achterlaten dan ik deze heb aangetroffen”.

Ondersteuning secretariële zaken Corrie Romijn

Corrie is enthousiast NOB en PADI duikinstructeur en heeft vele jaren gedoken als vrijwilliger op de Noordzee met Stichting Duik De Noordzee Schoon.

Ondersteuning financiële zaken Michiel Bronkhuijzen

Michiel is fanatiek Noordzeeduiker geweest die als het maar even kon op de Noordzee te vinden was. Michiel was in zijn werkzame leven financial controller en weet het verschil tussen debit en credit.